12 Mart 2014 Çarşamba

Vale Hizmeti


Vale Hizmetinde Öncü Kuruluşlardan Olan Motorlu Vale Tüm Vale ve Park Hizmetlerinde Davetlerinizde Daima Yanınızda


valeVale Hizmeti

 Firmamız profesyonel vale firmaları arasında haklı olarak en güvenilir ve en hesaplı firmaların başında gelmektir. Sizde tüm vale ihtiyaçlarınıda bizi tercih edebilirsiniz. Bizi tercih etmeniz için bir çok nedenimiz var bunlardan bazılarını sıralayacak olursak Şoför Kiralama – Vale Kiralama Hizmetleri sektöründe de faaliyet göstermekteyiz. Sizlere 7/24 hizmet sunan Motorlu Vale ekibi, restaurant, eğlence mekanları gibi alanlardada müşterisine aşağıdaki olanakları sağlayacaktır.

İş görüşmelerinizde, iş seyahatlerinizde, özel randevularınızda, aile toplantılarınızda, kurumsal davetlerde ve bir çok organizasyonda Vale hizmeti ile, hem zamandan tasarruf edip hem de değerli an’ların keyfini çıkarabilirsiniz. Valenin görevi, sizlere özel araçlarınızda ve mekanlarınızda güvenilir bir ortam sağladığı gibi işlerinize de kolaylık katmaktır.

       Örneğin; Valelerimiz, misafirlerinizin bulunduğu bir iş seyahatinde, sizlere özel aracınızda ve özel şoförünüzle birlikte konforlu bir ulaşım sağlamaktadır. Böylece, trafikte kaybedeceğiniz zamanı daha değerli hale getirebilecek ve misafirlerinizle ilgilenebileceksiniz. ‘Motorlu Vale Hizmeti‘ firması olarak, sizlere güvenli ve kazançlı bir hizmet sunmak bizim en birinci görevimizdir.
      Ayrıca, dilediğiniz davetlerde veya özel gecelerde Motorlu Vale hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Özellikle, düğün ve kokteyl benzeri organizasyonlar sonrası, alkollü durumlarda sevdiklerinizi tehlikeye atmamak için, artık kendinizden fedakârlık yapmak zorunda değilsiniz! Gerektiği zaman yanınızda olan ‘Motorlu Vale Hizmeti’ ayrıcalığı, arkadaşlarızla ve ailenizle birlikte daha eğlenceli anlar paylaşmanızı sağlar. Valenin sağladığı kolaylıklardan yararlanmak için, ‘Motorlu Vale Hizmeti ile irtibata geçip, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
♕Part Time Makam Şoförünüz
                 ☆☆☆☆☆ Motorlu Vale ☆☆☆☆☆
 ,,,,,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder